Drept de retragere

DREPTUL DE DENUNȚARE UNILATERALĂ ȘI DE RETURNARE A PRODUSULUI

Clientul își rezervă dreptul de a renunța la achiziționarea produsului, în baza unei notificări scrise în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului/produselor. Dacă acest termen este respectat, consumatorul nu se supune la penalități, dar va suporta costurile de retur a produsului/produselor.

Produsul/produsele pe care le comandați de la Yaray.ro, vor fi acceptate ca retur doar dacă sunt în ambalajul în care au fost trimise inițial, și să nu sufere modificări ulterioare.

Consumatorul poate returna produsul și în cazul în care:

  • Produsul nu este conform specificațiilor prezentate pe site;
  • Produsul a fost livrat greșit.

Returnarea produsului se poate face numai în baza unei înștiințări scrise, trimise la adresa de e-mail: contact@yaray.ro

Formularul de retragere este următorul:

 Către:  YARAY THE BRAND SRL, cu sediul în Mun. Giurgiu, Str. 1 Decembrie 1918, nr. 40A, Jud.Giurgiu, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J52/1058/17.10.2022, Cod Fiscal nr. 47028806

Subsemnatul …………………….., cu domiciliul în …………….., telefon ……………….., email …………………… vă informez prin prezență cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse: …………………….., comandate la data de ………………….. și recepționate la data de…………………….

Data

………………………………….

Termen de livrare

7 - 10 zile lucrătoare

Produse pe comandă

în atelier pentru fiecare clientă

TRANSPORT GRATUIT

la comenzile peste 500 lei

newsletter sign up
Email
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.
Shopping Cart
Scroll to Top